Rapofil 200mg (Modafinil) tablete za koncentraciju | od 1500 rsd

(1 recenzija korisnika)

Cena od 2,400.00RSD

.

   SMS.

 

   Poziv

.

   Viber
.

   Whatsapp

.

Za porudžbine preko poruke (SMS – VIBER – WHATSAPP) unesite sledeće obavezne podatke na broj telefona:
.
– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –
.
🔺 Ptt troškovi nisu uračunati u cenu
🔺 Paketi se šalju brzom poštom
🔺 Paketi su upakovani diskretno
🔺 Kurir vas zove pre isporuke
🔺 Kurir ne zna šta je u paketu
.

Cena je po blisteru
1 pakovanje = (10 tableta)

Očisti

Šta je Rapofil (Modafinil)?

Rapofil 200mg (poboljšani Modafinil) su tablete za koncentraciju koje se uglavnom koriste za lečenje prekomerne pospanosti koja prouzrokuje narkolepsiju, poremećaj koji izaziva preteranu pospanost tokom dana. Narkolepsija se takođe često naziva poremećajem radnog spavanja tokom smene, tj. osećajem pospanosti tokom predviđenih sati rada.

Ovaj lek se obično preporučuje osobama koje rade tokom noći ili u rotirajućim smenama da ostanu budne i spreče pospanost tokom radnih sati. RAPOFIL 200 je takođe od velike koristi za ljude u vojci ili policiji koji moraju biti budni i u napetim situacijama ili tokom borbenih uslova. RAPOFIL 200mg se ponekad koristi u kombinaciji sa drugim tretmanima kako bi se sprečila prekomerna pospanost kod pacijenta koja je uzrokovana sindromom opstruktivne apneje u snu. To je vrsta poremećaja spavanja u kojoj pacijenti teško dišu tokom spavanja, pa im je teško zaspati noću.

Upotreba

Preporučena doza za Rapofila je jedna tableta dnevno. Zbog poremećaja u radu u smeni, lek je najbolje konzumirati otprilike sat vremena pre nego što smena počne. Popijte ovu pilulu sa čašom vode. Ne uzimajte lek sa alkoholnim pićima i različitim sokovima. Ne uzimajte ovaj lek u izobilju sa ciljem da ostanete budni duže. Lek deluje samo po potrebi. Dodatna doza može biti nepovoljna za vaše zdravlje.

Dejstvo

Dejstvo Rapofila 200mg se ispoljava već posle oko 60min od konzumiranja. Trajanje je oko 14-20h

Šta treba da znate pre uzimanja RAPOFIL 200 (Modafinil)?

Kada koristite ovaj lek, trebalo bi da obavestite svog lekara  o različitim lekovima koje koristite. Ovaj lek u kombinaciji  sa različitim lekovima može biti nepovoljan za vaše zdravlje. Kod nekih se mogu javiti alergijske reakcije na unos RAPOFIL 200mg . Ako su ove neželjene pojave ekstremne, ne biste trebali da uzimate ovaj lek. Ako patite od nekih zdravstvenih problema poput visokog krvnog pritiska, srčanih problema ili poremećaja mentalnog zdravlja ili raspoloženja, onda je najbolje da pilulu pijete pažljivo i pod nadzorom lekara. RAPOFIL 200mg je najbolji lek protiv narkolepsije. Trudnice i dojilje moraju da popričaju sa svojim specijalistom pre nego što konzumiraju ovaj lek, jer može uticati na razvoj i zdravlje bebe.

Neželjeni efekti

Neželjeni efekti kod RAPOFIL 200mg kreću se od normalnih do teških. Blage nuspojave leka su glavobolja, mučnina, vrtoglavica, problemi sa spavanjem i nervoza. Ovi efekti su kratkotrajni i ne zahtevaju nikakav medicinski tretman. U veoma retkim slučajevima, ovaj lek može da razvije ozbiljne neželjene efekte kao što su ozbiljne alergijske reakcije, depresija, oticanje lica, usta i usana, znakovi žutice, groznice, bolova u grudima i nepravilnog rada srca. Držite se uputstva za upotrebu.

droga za budnost, modafinil, modafinil beograd, modafinil cena, modafinil jeftino, modafinil koncentracija, modafinil nis, modafinil novi sad, modafinil pilule, modafinil prodaja, modafinil srbija, modafinil za ucenje, modvigil, modvigil cena, modvigil prodaja, modvigil tablete, modvigil za koncentraciju, pametne tablete, pilule za koncentraciju, tablete za budnost, tablete za koncentraciju, tablete za nespavanje, tablete za pamcenje, tablete za poboljsanje memorije, tablete za ucenje modafinil tablete koncentraciju rapofil ucenje nespavanje modafinil tablete koncentraciju rapofil ucenje nespavanje 

CENOVNIK:

1 pak (2400 din/pak), 2 pak (2400 din/pak), 3 pak (2400 din/pak), 4 pak (2400 din/pak), 5 pak (2300 din/pak), 6 pak (2300 din/pak), 7 pak (2300 din/pak), 8 pak (2300 din/pak), 9 pak (2300 din/pak), 10 pak (2200 din/pak), 15 pak (2100 din/pak), 20 pak (2000 din/pak), 30 pak (1900 din/pak), 50 pak (1800 din/pak), 100 pak (1600 din/pak), 200 pak (1500 din/pak)

1 recenzija za Rapofil 200mg (Modafinil) tablete za koncentraciju | od 1500 rsd

  1. Nikola M. Beograd

    Koristeći ove Modafinil tablete za koncentraciju i učenje završio sam fakultet u roku…..tako da mogu o njima samo sve najbolje…

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *