Šta je Rapofil lek?

Saznajte više o
RAPOFIL TABLETAMA ZA KONCENTRACIJU I UČENJE


Rapofil 200 (Modafinil)

Rapofil je lek koji smanjuje ekstremnu pospanost usled narkolepsije i drugih poremećanja spavanja, kao što su period zaustavljanjenog disanja tokom spavanja. Takođe se koristi da biste ostali budni tokom radnog vremena ukoliko imate raspored posla koji vas sprečava da imate normalnu rutinu spavanja (poremećaj spavanja zbog različitih smena).

Rapofil (Modafinil) je takođe od velike koristi za ljude u vojsci ili policiji koji moraju biti budni i u napetim situacijama ili tokom borbenih uslova. Rapofil 200mg (Modafinil) se ponekad koristi u kombinaciji sa drugim tretmanima kako bi se sprečila prekomerna pospanost kod pacijenta koja je uzrokovana sindromom opstruktivne apneje u snu. To je vrsta poremećaja spavanja u kojoj pacijenti teško dišu tokom spavanja, pa im je teško zaspati noću.

Šta treba da znate pre uzimanja Rapofil 200 (Modafinil)?

Kada koristite ovaj lek, trebalo bi da obavestite svog lekara  o različitim lekovima koje koristite. Ovaj lek u kombinaciji  sa različitim lekovima može biti nepovoljan za vaše zdravlje. Kod nekih se mogu javiti alergijske reakcije na unos Rapofil 200mg . Ako su ove neželjene pojave ekstremne, ne biste trebali da uzimate ovaj lek. Ako patite od nekih zdravstvenih problema poput visokog krvnog pritiska, srčanih problema ili poremećaja mentalnog zdravlja ili raspoloženja, onda je najbolje da pilulu pijete pažljivo i pod nadzorom lekara. Rapofil 200mg je najbolji lek protiv narkolepsije. Trudnice i dojilje moraju da popričaju sa svojim specijalistom pre nego što konzumiraju ovaj lek, jer može uticati na razvoj i zdravlje bebe.

Upotreba Rapofil (Modafinil) tableta

Uzimajte ovaj lek sa ili bez hrane, prema uputstvu, obično jednom dnevno ujutru. Ukupna dnevna doza Rapofila (Modafinil) 200mg može da se podeli na jutarnju i podnevnu dozu. Uzimajte ovaj lek redovno kako biste od njega imali najveću korist. Ukoliko iznenada prestanete da koristite ovaj lek, možda ćete imati simptome kao što su mučnina i povraćanje.

Dejstvo

Dejstvo Rapofila 200mg se ispoljava već posle oko 60min od konzumiranja. Trajanje je oko 14-20h

PORUČITE RAPOFIL 200 (MODAFINIL)


Za porudžbine preko sajta kliknite OVDE


Za porudžbine preko poruke SMS – VIBER – WHATSAPP
unesite sledeće obavezne podatke 

063 1409466    

– Ime i prezime –
– Adresu –
– Grad ili mesto (selo) –
– Tačan poštanski broj –
– Vaš broj telefona (srpski) –
– Spisak proizvoda za slanje –